Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، تعدادی از رانندگان خودروهای سنگین و ناوگان حمل و نقل بین شهری کشور که در طرح ساماندهی و تعویض خودروهای فرسوده شرکت کرده بودند بدلیل عدم تحویل به موقع خودروهایشان از جانب شرکت سایپا دیزل مقابل وزارت صنعت تجمع کردند.
این رانندگان که قبل از این دو بار در مقابل شرکت سایپا دیزل و یک بار دیگر هم مقابل وزارت صنعت تجمع کرده بودند همچنان خواستار تحویل خودروهای خود می باشند، خودروهایی که به گفته آنها بیش از 18 ماه از زمان تحویل بعضی هایشان می گذرد و ابزار تامین معاش آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت سایپا دیزل در سال گذشته موظف به تحویل خوروهای باری و کشنده سنگین در طرح تعویض خودروهای فرسوده ناوگان سنگین کشور شد که بر اساس آن باید با دریافت مدارک اسقاط خودرو اقدامات لازم برای تحویل خودروی جدید را انجام دهد اما به گفته راننده ها به دلیل افزایش قیمت خودروها مدتی است که از تحویل خودرو امتناع می کند.
یکی از نمایندگان راننده ها ضمن تاکید برعدم تحویل به موقع خودروها بعد از 18 ماه گفت: شرکت سایپا دیزل در طرح تعویض خودروهای فرسوده قرار شد تا با اسقاط خودروهای شخصی ما و گرفتن وام از بانک های عامل خودروی سنگین جدیدی را به ما تحویل دهد اما حالا بعد از 18 ماه نه تنها هیچ خودرویی به ما تحویل داده نشده است بلکه به ما اعلام شده که یا باید برگه های انصراف از خرید خودرو را امضا کنیم و یا با افزایش قیمت 50 تا 120 میلیونی هر خودرو موافقت کنیم.
سخنگوی رانندگان افزود: با توجه به اینکه کار بر روی ماشین های سنگین تنها راه گذران معیشت ما می باشد بسیاری از راننده ها به سرعت مدارک خود را تهیه کرده و مراحل اداری دریافت خودرو را طی کرده اند یعنی خودروی خود را اسقاط کرده، ضامن های خود را به بانک معرفی و وام خود را گرفته اند و در حالی که ماهانه 3 تا 9 میلیون تومان قسط وام پرداخت می کنند هنوز خودروی خود را دریافت نکرده اند.
یکی از رانندگان در حالی که مدارک خود را نشان می داد گفت: از ابتدای شهریور 96 تمامی مدارک من برای دریافت خودرو آماده شده است یعنی تنها مرحله باقی مانده برای من دریافت خودرو است اما شرکت سایپا دیزل بدلیل نوشتن ; زمان تحویل شهریور 96 به بعد; مدعی است که هروقت که امکانش را داشته باشد خودروی من را تحویل می دهد یعنی تنها دو کلمه ; به بعد ; باعث شده که من بعد از 8 ماه از تکمیل مدارکم موفق به دریافت خودروی خود نشوم .
یکی دیگر از نمایندگان راننده ها که قبلا با نماینده شرکت سایپا دیزل مذاکره کرده بود اظهار کرد: شرکت سایپا دیزل در تنظیم قراردادها شیطنت کرده که حالا باعث می شود هر کاری که می خواهد با راننده ها انجام دهد البته سوال ما اینجاست که آیا این دلیل می شود که بعد از 18 ماه هنوز خودروهای ما را تحویل نداده و یا از مدارک ما ایراد بگیرد. برای مثال به دلیل افزایش قیمت خودروها از بسیاری از ما یا افزایش وام را درخواست کرده اند و یا افزایش برگه اسقاط خودرو را که در مورد اول ما هیچکدام امکان پرداخت اقساط بالاتر را نداریم و در مورد دوم هم در حال حاضر اصلا سایت اسقاط خودرو باز نیست تا ما اقدام به دریافت برگه اسقاط کنیم .
وی افزود: امروز در چندمین تجمع خود روبروی وزارت صنعت از مسئولان این وزارتخانه خواهشمندیم تا با رسیدگی به این موضوع حدود سه هزار راننده خودروهای سنگین را که در این طرح شرکت کرده اند یاری رسانده و مشکلشان را برطرف کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: تجمع رانندگان خودرو سنگین وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۸۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد

به گزارش خبرگزاری مهر،، جواد اوجی، وزیر نفت و سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعدازظهر امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) برای بررسی حوزه‌های مشترک و رفع چالش‌ها و مشکلات بین دو وزارتخانه، دیدار و گفت‌وگو کردند.

همکاری دوجانبه درباره سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌منظور توسعه میدان‌های نفتی و گازی، پایداری و استمرار تأمین خوراک، تکمیل زنجیره ارزش، تعیین و تکلیف مطالبات بین دو وزارتخانه و حل چالش‌ها و مشکلات مواردی بود که در این دیدار بررسی شد.

معاونان دو وزیر در این دیدار به بیان نقطه نظرات خود درباره چالش‌ها و فرصت‌های همکاری دوجانبه دو وزارتخانه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

وزیر نفت در این دیدار با اشاره به جزئیات سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح‌ها، گفت: پروژه‌های متعددی برای اجرا در بخش بالادستی و پایین‌دستی در صنعت نفت مدنظر است.

سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این دیدار با قدردانی از وزارت نفت و نقش فعال آن در بهبود شرایط اقتصادی و افزایش تولید ناخالص داخلی، گفت: وزارت نفت توانست بخشی قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کند و صادرات نفت را از ۵۰۰ هزار بشکه در روز به حدود ۱.۵ میلیون بشکه برساند.

وی به انجام مسئولیت‌های اجتماعی در صنعت نفت اشاره کرد و افزود: اگر صنعت نفت در این طرح‌ها و پروژه‌ها ورود نکند، بسیاری از مصوبه‌های کشور در این زمینه اجرایی نخواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ورزارت نفت در تأمین اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح فجرانه کالابرگ نقش مهمی داشته است.

در جریان خصوصی‌سازی شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی در دهه ۸۰ شمسی، بخشی از این شرکت‌ها به شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) واگذار شد. با توجه به این موضوع، همکاری بین وزارت نفت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از گذشته شد.

کد خبر 6099896

دیگر خبرها

  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده + جزئیات
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده +جدول
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • نوسان چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو؛ کدام خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را دریافت کرد
  • چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا