Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@21:34:40 GMT

عدم شفافيت عامل توقف 4 گروه خودرويي+نمودار

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۰۴۷۸۱

خبرگزاري آريا - در هفته جاري گروه پارس خودرو، زامياد، سايپا ديزل و ايران خودرو از ابتداي تا انتهاي هفته با نوسان نسبتا منفي معامله شدند و سايپا،گروه بهمن، زامياد و سايپا ديزل به دليل عدم شفافيت در گزارشات معامله نشد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاري ميزان، معامله 7 گروه خودرويي در بازار سرمايه حاکي از روند نوسان منفي اين گروه در معاملات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


*سايپا (خساپا)
سهام گروه خودرو‌سازي سايپا در آخرين هفته تير ماه هم مورد معامله قرار نگرفت با روند منفي 0.85 درصدي در آخرين روز معاملاتي خود متوقف شد.

*ايران خودرو (خودرو)
سهام گروه ايران خودرو در هفته جاري مورد معامله قرار گرفت و در ابتداي هفته 770 سهم بوده که اين رقم در پايان با روند صعودي به 2 هزار و 242 سهم رسيده است و حجم 7 ميليون 546 سهم در ابتداي هفته با رشد به 29 ميليون و 264 ميليون سهم رسيده است.
در ابتداي هفته اين سهم با روند نزولي 1.33 درصدي روبرو شده که اين روند در پايان هفته متوقف و با روند مثبت 3.53 درصدي روبرو شد.

*زامياد (خزاميا)
گروه زامياد در آخرين هفته تير ماه هم مورد معامله قرار نگرفت با روند منفي 1.12 درصدي در آخرين روز معاملاتي خود متوقف شد.

*پارس خودرو (خپارس)
گروه سهام پارس خودرو در ابتداي هفته 610 سهم بوده که اين رقم در پايان با روند صعودي به 2 هزار و 35 سهم رسيده است و حجم 8 ميليون 474 سهم در ابتداي هفته با رشد به 37 ميليون و 593 سهم رسيده است.
در ابتداي هفته اين سهم با ريزش 0.94 درصدي روبرو شد و در انتهاي هفته اين روند منفي ادامه و به کاهش 1.5 درصدي رسيده است.

*سايپا ديزل (خکاوه)
سهام گروه سايپا ديزل در آخرين هفته تير ماه هم مورد معامله قرار نگرفت با روند منفي 3.23 درصدي در آخرين روز معاملاتي خود متوقف شد.

*گروه بهمن (خبهمن)

سهام گروه خودرو‌سازي بهمن در آخرين هفته تير ماه هم مورد معامله قرار نگرفت با روند مثبت 0.52 درصدي در آخرين روز معاملاتي خود متوقف شد.

*ايران خودرو ديزل (خاور)
سهام گروه ايران خودرو ديزل در هفته جاري مورد معامله قرار گرفت و در ابتداي هفته 372 سهم بوده که اين رقم در پايان با روند صعودي به 981 سهم رسيده است و حجم 6 ميليون 645 سهم در ابتداي هفته با رشد به 16 ميليون و 633 ميليون سهم رسيده است.
در ابتداي هفته اين سهم با روند نزولي 3.79 درصدي روبرو شده که اين روند در پايان هفته ادامه و به روند نزولي 1.06 درصد رسيده است.

در اين رابطه همايون دارابي کارشناس بازار سرمايه بيان کرد: روند سهام گروه خودرويي در هفته گذشته تغيير چنداني نداشته و شاهد توقف برخي نمادها در اين گروه بوديم.
وي در ادامه افزود: با توجه به تشکيل مجمع براي دو گروه عمده خودرويي، تغيير چنداني در روند و قيمت سهام اين گروه ايجاد نشده است.
اين کارشناس بازار سرمايه تصريح کرد: تمامي تغييرات در گروه خودرويي وابسته به نتايج برگزاري مجمع در 31 تير ماه شنبه جاري بستگي دارد و به همين دليل مانوري از سوي سهامداران براي معامله اين گروه صورت نگرفته است.
گزارش ميزان حاکي از توقف نماد خودرويي سايپا، گروه بهمن، سايپا ديزل و زامياد و در عين حال گروه‌هاي پارس خودرو، ايران خودرو ديزل و ايران خودرو با توجه به روند مثبت شاخص بورس تا انتهاي هفته با نوسان نسبتا منفي معامله شدند.
انتهاي پيام/



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۰۴۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کابینه دولت رئیسی در شهریورماه ۱۴۰۰ از مجلس رای اعتماد گرفت و به نوعی می‌توان گفت برنامه‌های اقتصادی دولت از مهرماه به طور رسمی کلید خورد و اجرایی شد. یکی از مهم‌ترین اولویت‌های تیم اقتصادی دولت سیزدهم، رسیدگی به وضعیت افسارگسیخته قیمت‌ها در بازار مسکن بود. رویکردی که با شعار ساخت چهار میلیون مسکن در طول عمر دولت همراه شد تا بتواند کفه عرضه و تقاضای مسکن را تا حدودی متعادل کند؛ اما این روند در اجرا با مشکلات بسیاری همچون عدم همراهی شبکه بانکی برای تامین مالی نهضت ملی مسکن مواجه شد و عملا از هدف گذاری مورد نظر دور شد. در نتیجه به دنبال عدم عرضه مناسب و موثر خانه به بازار و همچنین نقش انتظارات تورمی از چشم انداز شاخص ارزی، منجر به رکوردشکنی قیمت‌ها در بازار مسکن تا به امروز شده است.  

بررسی جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی بانک مرکزی پیرامون تحولات بازار مسکن شهر تهران این وضعیت را تایید می‌کند. به گونه‌ای که میانگین قیمت یک متر خانه در پایتخت از رقم ۳۱ میلیون و ۶۳۱ هزار تومانی در مهرماه ۱۴۰۰ به رقم ۸۱ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان در پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ رسیده است؛ به بیان دیگر شاهد جهش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر مربع مسکن در شهر تهران بوده ایم.

اما از سوی دیگر به رغم افزایش قیمت میانگین یک متر مسکن به بالای ۸۱ میلیون تومان، رکود در این بازار مشهود است. به گونه‌ای که در فروردین امسال تعداد معاملات مسکن تهران تنها ۱۵۰۸ مورد بوده است که نسبت به اسفند سال قبل ۷۵.۶ درصد کمتر بوده و نسبت به ماه مشابه سال قبل نیز ۱۴.۲ درصد افت داشته است که نشان از فضای رکودی در دادوستد‌های مسکن پایتخت دارد.

بررسی آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی بیان گر رقبت خریداران به خانه‌های با عمر کمتر از پنج سال است؛ چراکه در فروردین امسال این نوع خانه با سهم ۳۰.۱ درصدی از تعداد کل معاملات و ثبت ۴۵۴ معامله، در صدر قرار داشته اند و در رتبه بعد نیز نقطه مقابل یعنی خانه‌های با بیشترین زمان ساخت یعنی بیش از ۲۰ سال قرار دارند که سهم معاملات این خانه‌های کلنگی با ۳۷۰ معامله، ۲۴.۵ درصد بوده است.  

در این میان، نگاهی به تعداد معاملات مسکن در مناطق ۲۲ گانه تهران نشان می‌دهد در شروع سال جاری، منطقه ۵ با سهم ۱۲.۵ درصدی از کل معاملات، بیشترین تعداد قرارداد‌های مبایعه نامه را به خود اختصاص داده است. همچنین مناطق ۱۰، ۴ و ۲ به ترتیب با سهم‌های ۱۰.۷، ۸.۶ و ۸.۲ درصدی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت

در میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنر‌ای مسرکونی معامله شده معادل ۱۵۰ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان به منطقه یک و کمترین آن با  ۴۲ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان به منطقه ۱۸ تعلق داشته است.

  چند نکته مهم از تحولات مسکن در فروردین ۱۴۰۳


همان طور که اشاره شد میانگین قیمت یک متر خانه در تهران به حدود ۸۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است؛ این در حالی است که ۵۹ درصد از خانه‌های معامله شده در آغاز سال جدید، با قیمتی کمتر از این رقم معامله شده است و از سوی دیگر ۵۶.۳ درصد از معاملات نیز به واحد‌های مسکونی با ارزش کمتر از ۶ میلیارد تومان تعلق داشته است که در نوع خود قابل تامل است و در نهایت سهم واحد‌های مسکونی با مساحت کمتر از ۸۰ متر از کل معاملات فروردین ماه، ۵۷.۷ درصد بوده است.

 

دیگر خبرها

  • معامله گران محتاط شدند / بازار طلا به کف حمایت برگشت
  • این بی‌ام‌و ۲۰۲۴ هم‌قیمت خودرویی ۱۰ سال کارکرده در بازار ایران است /عکس
  • هزینه ها در معاملات برخط خودرویی کاهش می یابد
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • سرگرمی جدید خودرویی